Fábián Juli visszatért

2013. április 17. 09:40

Egy év kihagyás után visszatér a színpadra és lemezt készít Zoohackerrel Fábián Juli, a dzsessz és a pop műfajában egyaránt nagyra tartott énekesnő. A duó új dala, a Fresh and Fool már meghallgatható és letölthető.

2013. április 17. 09:40

Az elektroakusztikus formációt 2011-ben alapította Fábián Juli és Palásti Kovács Zoltán, vagyis Zoohacker. A duó a modern irányzatok felhasználásával értelmezett újjá régebbi stílusokat jó ízléssel, és hozott létre igényes popzenét. Az együttműködés a hónapokon át betegeskedő énekesnő felgyógyulásával folytatódik. Az új dal, a Fresh and Fool már meghallgatható és letölthető, a stúdiólemez ősz közepére várható – közölte a menedzsment, a CLS Music.

Fábián Juli és szintetizátoron játszó, zeneszerző Zoohacker a június 7. és 9. közötti Belvárosi Fesztiválon lép fel először, júliusban játszik a soproni VOLT Fesztiválon és több más helyen is látható-hallható lesz. A duót Premecz Mátyás (billentyűs hangszerek), Delov Jávor (dob), Udvarhelyi Gábor (gitár) és Bata István (basszusgitár) egészíti ki.

A Zeneakadémia dzsessz tanszakán Berki Tamás tanítványaként végzett Fábián Juli és Zoohacker bemutatkozó anyaga, a négyszámos Girly 2011-ben lett sikeres a rádiók körében. Tavaly az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenye, A Dal döntőjébe is bejutottak az elektro-akusztikus Like A Child című dallal. Az énekesnő számos produkcióban (Erik Sumo Band, Barabás Lőrinc Eklektric) aratott már sikert.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!