Jó sört inna? Itt biztos megteheti majd

2013. április 22. 16:30

Bart Dániel, a hazai kézműves sörök forradalmának egyik vezéralakja a Folyékony Kenyér blogon bejelentette: pár társával együtt egy olyan kocsmát nyit meg napokon belül a Belső-Ferencvárosban, ami csak a kézműves sörökre épít. Nem viccelnek: 17 sörcsappal indítanak.

2013. április 22. 16:30

„Évek óta kritizálom különféle vendéglátóhelyek tulajdonosait különféle döntéseikért, és elég gyakran kaptam vissza olyat, hogy ha nem tetszik, csinálj jobbat, és majd aztán kritizálj!” – írta hétfő délután a Folyékony Kenyér blogon Bart Dániel. A hazai sörforradalom egyik vezéralakja ugyanis Élesztő néven olyan romkocsmát tervez nyitni a Belső-Ferencvárosban, ahol csak kézműves söröket lehet majd fogyasztani.

Az Élesztőnek a Tűzoltó utca 22. ad majd helyet, korábban a Tündérgyár néven volt itt szórakozóhely. Bart Dánielék tervei szerint az Élesztő nemcsak söröző lesz, annál jóval több: kulturális, gasztronómiai központ, sétálóutca, tudásközpont, mulató, szálláshely, előadótér. Hogy nem viccelnek, jelzi az is, hogy a nyitásra tizenhét sörcsappal készülnek.

„A 17 csapon csak kézműves sörök csorognak, kezdetben csak magyar, később beindul a London-Budapest sörexpressz és a Crate, valamint a Camden Brewery söreit is fogjuk árulni. Egyértelmű célunk, hogy a főváros és a régió kézművessör-központjává váljunk, ezért nemsokára megnyitjuk a Home Brew Bar!-t, melyben házi söröket mutatunk be, valamint egy házi sörfőző iskolát” – áll a Folyékony Kenyér blogon megjelent cikkben.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kite
2013. október 14. 22:36
Itt nagyon jó söröket árulnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!