Kiosztották a Méltóság Mezeje pályázat díjait

2013. április 15. 19:24

Rekordszámú, összesen háromszáz pályamunka érkezett az idén a Méltóság mezeje program keretében meghirdetett Érezd, hogy élsz ott legbelül – A zene örök, az élet örök című irodalmi pályázatra – mondta Porkoláb Gyöngyi, a programot gondozó Magyar Hospice Alapítvány elnöke hétfőn, a díjátadó ünnepségen.

2013. április 15. 19:24

Ötödik alkalommal hirdették meg az irodalmi pályázatot, amit az idén először kibővítettek dalszöveg kategóriával is – fűzte hozzá a Kölcsey Központban egybegyűlt diákok és felkészítő tanáraik előtt a Méltóság mezeje program debreceni vezetője. Megjegyezte, hogy a pályázat népszerűsége annak is köszönhető, hogy a diákok megőrizték az olvasás, az írás szeretetét az internet, a Facebook korában is.

Porkoláb Gyöngyi tájékoztatása szerint az idei pályázaton 9 debreceni általános iskola közel 300 diákja vett részt vers, próza, esszé és dalszöveg kategóriákban rendkívül értékes munkákkal. Közülük 36-an vehettek át díjakat az alapítvány elnökétől, illetve a zsűri tagjaitól a hétfői díjkiosztón.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!