Marad Sopronban a VOLT

2013. április 09. 13:10

Idén és a következő négy évben is a soproni Lővér Kemping marad a VOLT Fesztivál helyszíne. 2018-től új helyre költözik a rendezvény, de a városban marad.

2013. április 09. 13:10

Idén és a következő négy évben is a soproni Lővér Kemping marad a VOLT Fesztivál helyszíne, a rendezvény 2018-től új otthont kap, de marad a városban – jelentették be a szervezők kedden Budapesten.

A Lővér Kemping területe az uniós természetvédelemhez kapcsolódó Natura 2000 része, ugyanakkor a VOLT és Sopron ötéves átmenetet kap a költözésig. A város és a fesztivál a 2014-ben nyíló EU-s pályázati pénzekből tudja megvalósítani az új helyszínhez szükséges infrastrukturális beruházásokat – mondta Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár. A VOLT évente 12 millió forinttal támogatja a Fertő-Hanság Nemzeti Park működését.

A VOLT arculatában ezentúl a robotok lesznek a középpontban. A nulladik napon, július 2-án a tízéves Punnany Massif házibuliját tartják, 4-én, a hivatalos nyitónapon pedig többéves szünet után az Emil.Rulez! is fellép.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!