Obama színésznek állt

2013. április 28. 22:42

Daniel Day-Lewist játszotta el az amerikai elnök az Obamáról szóló „Spielberg-alkotás” kamu dokumentumfilm-részletében.

2013. április 28. 22:42

A rövidfilm azzal kezdődik, hogy Steven Spielberg bejelenti: sokat gondolkodott azon, hogy milyen filmet készítsen a Lincoln után, aztán beugrott neki, hogy Barack Obamáról kellene. S hogy ki tudná eljátszani az amerikai elnököt? Az a színész, aki az általa játszott karakterekké tud változni: Daniel Day-Lewis!

A következő snittben már Barack Obamát láthatjuk, amint az őt játszó Daniel Day-Lewist játssza. Obama itt elmondja, hogy nehéz volt elsajátítani az akcentusát – majd a tükör előtt próbálgatja az elnökválasztáson döntő fontosságú billegő állambeli köszöntését: „Hello, Ohio!”.

Ezt követően az áldokumentumfilmben Obama azt is elmeséli, hogy a legnehezebb Obama motivációinak megértése volt, pl. az egészségügyi reform kérdésében. „Miért nem lesz sose mérges? Én a helyében mindig mérges lennék. De nem ő vagyok, hanem Daniel Day-Lewis” – zárja sorait Obama.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menetekel
2013. május 03. 18:39
De azért Jr. Bushnál ezerszer rendesebb, tanultabb, kedvelhetőbb figura. Viszont sok politikus exhibicionista, ribanc :D (De ők még mindig jobbak, mint a másik fajuk a szociopata férgek.)
Bábeli békák
2013. május 03. 18:39
A Klinton meg szaxofonozott és -tatott.
A maffia színe: VÖRÖS
2013. április 29. 21:54
na ott is megy a táncoslábú parasztvakítás közben meg az AIPAC kedve szerint mennek a dolgok
snafu_
2013. április 29. 21:54
Obama egy ripacs volt egész életében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!