A Gyöngyhajú lányt nyúlja Kanye West

2013. május 21. 08:54

Magát New York házfalaira vetítve népszerűsíti New Slaves című számát a rapper, amelyben 2:40-nél felcsendül az ismert Omega-dal is.

2013. május 21. 08:54

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Machiavelli
2013. május 22. 12:19
Ha rasszista lennék, akkor azt mondanám, hogy ellopta a büdös nigger az Omega dalát, de én nem vagyok rasszista és azt mondom, hogy ellopta a jószagú nigger az Omega dalát!
ciseaux
2013. május 22. 12:19
Ez a "szellemi-intelektuális" nívó emberen aluli! Angolul (rap-ül) sem kell érteni ahhoz, hogy valaki rájöjjön, ez egy mega-star-szar! Hogy a "kanye-west" nevű zéró az egy zéró. De, az kidobható, lecserélheő, tök-mindegy-mi csak-"money now" amerikai populáris kultúrának tökéletes parabólája.Sőt, paródiája! Persze, vannak "zérók", akik 30 év után is elsők az elsők között: http://www.youtube.com/watch?v=nBZi4fj4n5o
OmegaMale
2013. május 22. 12:17
Kóborék tudnak róla, de nem igazán mozdultak rá a dologra, mondván, eddig is többször 'feldolgozták' már őket és senki soha nem kért tőlük engedélyt... Pedig ez nem egy hazai muzsikatévés mulatós-remix amit 15-en néznek, ez kőkemény zöldhasúért megy a tengeren túl. Nagyobb piac, nagyobb haszon. Ráadásul kicsi az esély, hogy KW csak azért kivenné (esetleg mástól lopna) a track-ből, ha befutna egy royalty-igény. A dolog pikantériája, hogy az Omega és KW is a Universal alatt vannak... Házon belül el lehetne intézni, kapnának annyi zsét, hogy nem lenne több Omega búcsúkoncert... XD Hahó, öregurak, megjött a jól megérdemelt nyugdíj! West bácsi házhoz hozta, csak az ajtót kéne kinyitni!!! XD
oskar
2013. május 22. 01:18
Ezt Pressertől és az Omegától kellene megkérdezni. A Gyönygyhajú lány zenéje örök kincs az emberek számára. Valóban ebben is kellene, hogy melyik zene a világörökség része. Ezt beszavaznám!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!