ByeAlex tizedik lett

2013. május 19. 00:31

Emmelie de Forest dán énekesnő nyerte Only Teardrops című dalával az 58. Eurovíziós Dalfesztivált szombaton. Nyolcvannégy pontot kapott ByeAlex dala, a Kedvesem, ezzel a tizedik helyezést érte el Magyarország. Az itthoni nézők Azerbajdzsánra adták a maximális 12 pontszámot, az azeriek eggyel sem viszonozták a kedvességet.

2013. május 19. 00:31

A szombat esti Eurovíziós Dalfesztivált a dán Emmelie de Forest magabiztosan nyerte 281 ponttal, őt az azeri Farid Mammadov és az ukrán Zlata Ognevics követi 234, illetve 214 ponttal. A magyar induló, ByeAlex a tizedik helyezést csípte el a maga 84 pontjával.

Érdekesség, hogy a magyar nézők SMS-ei alapján itthon az azeri induló volt a kedvenc, aki ezért 12 pontot kapott Magyarországtól. Az azeriek egy pontot sem adtak ByeAlexnek. Nem így a svájciak és a finnek: a második legmagasabb pontszámmal, 10 ponttal jutalmazták Márta Alexet. ByeAlex a leginkább a német tévénézők szívébe lopta be magát, akik a legmagasabb pontszámot a magyar énekesnek adták.

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grimpic
2013. május 19. 13:18
Na szóval! Először is great grat Alex, és mindenki aki részt vett a projectben. A döntőben nagyon jól sikerült az előadás, a vokalista lány szuper szép, a gitáros gyerek a francia csajok kommentjei szerint szexi, Alex most nem volt annyira ideges és kedvesen mosolygott, ez szerintem sokat számít. Nekem nagyon tetszettek a háttérrajzok, jól kiegészítették az egyszerű, de fülbemászó, jól dúdolható dalocskát. Jó lenne tudomásul venni, hogy nem feltétlenül a szuper szakértők szerinti zene a jó, a lényeg, hogy a közönség szeresse, és kellemes perceket szerezzen neki. És ez más művészeti ágakra is igaz. Akkor most örülünk, igaz?
gudmen
2013. május 19. 13:11
finnektöl, németektöl, svájciaktol kaptuk a pontokat...a tengelyhatalmak nem hagytak magunkra:) respect nekik!
Bábeli békák
2013. május 19. 12:20
Mér kell igy kinézni? Berohad a feje.
duzur
2013. május 19. 12:05
A Dánoknak ütös volt a hangszerelésük...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!