Diana Krall, Marcus Miller és Craig David a VeszprémFesten

2013. május 28. 13:21

Szárfellépőkkel várja a közönséget a VeszprémFest: koncertet ad Diana Krall, Marcus Miller, Paco de Lucia, Nigel Kennedy és Craig David is.

2013. május 28. 13:21

Idén is szárfellépőkkel várja a közönséget a VeszprémFest. Az immár tizedik rendezvény július 16. és 20. között hagyományosan főként a dzsesszre fókuszál, koncertet ad Diana Krall, Marcus Miller, Paco de Lucia, Nigel Kennedy és Craig David is. A kormány is a VeszprémFest támogatói között van, mert a rendezvény nagyon sok olyat megtestesít, amit Magyarország jövőjével kapcsolatban elképzelünk. Egyszerre lokális és globális, minőségi és népszerű – fogalmazott Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter a keddi budapesti sajtótájékoztatón.

Mészáros Zoltán, a VeszprémFest ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a koncertek helyszíne a vár, kivéve a nyitónapi Diana Krall-estet, amely a Veszprém Arénában lesz. A fesztivált keretbe foglalják a kísérőrendezvények, a Rozé, Rizling és Jazz Napok, valamint a jezsuita kolostor programjai. Emellett idén a Petőfi Színházban is lesz koncert: július 20-án Roby Lakatos lép fel a teátrumban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!