Gálaesttel búcsúzik Alföldi

2013. május 31. 09:46

Június 30-án, vasárnap 18 óra és éjfél között rendezik a Nemzeti Színház Alföldi-korszakának záróeseményét. A gálaestre szóló jegyeket június 2-án kezdik árusítani, de akinek nem sikerül jegyet váltania, az is követheti majd a műsort a színház főbejárata előtti kivetítőn.

2013. május 31. 09:46

A Nemzeti Színház elmúlt öt évének záróeseményét június 30-án, vasárnap 18 óra és éjfél között rendezik meg a Csoport A Kultúráért (CSAK) és a színház szervezésében. A Mohácsi János rendezésében megvalósuló nagyszínpadi gálára – amelynek keretében az Évad nézője-díjat is átadják – június 2-án, vasárnap 11 órától kezdik árusítani a belépőjegyeket a színház jegypénztárában, az Andrássy úti jegyirodában és az interneten – áll a Nemzeti Színház hírlevelében. A gálát a főbejárat előtti kivetítőn is közvetíteni fogják a színház parkjában. Mint a hírlevélben írják: szeretnék, ha minél többen részesei lehetnének az eseménynek, és minél többen búcsúztatnák együtt a Nemzeti Színház Alföldi-korszakát.     

Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház jelenlegi igazgatója június 30-ig vezeti a színházat, július 1-jétől Vidnyánszky Attila veszi át a teátrum irányítását.

Az évad utolsó Kritikus Óráin, a május 30-i Mephisto után Koltai Tamás, a június 15-i Social Error után Nánay István beszélget az előadások alkotóival. A Nemzeti Színház kiállításai az évad végéig látogathatók. A legendás színésznő, Gobbi Hilda születésének 100. évfordulója alkalmából összeállított fotókiállítás a nézőtéri büfében, Mátyássy Jónás (Flashback Photo Studio) We All című, a Nemzeti Színház társulatáról készített fotókiállítása pedig az előcsarnokban látható.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
leech
2013. június 03. 20:13
Az szivárványos show : lopva hátulról megközelítik egymást , vonatozás , aztán a csúcsponton tüzijáték !
next mindig élni fog 9
2013. június 03. 20:12
Markó is buzi, nemde? Akkor? Minek ír, ha nem tud ! Tanuljon magyarul, maga segg. Hmm.
Magyarok Pásztora
2013. június 03. 20:12
Sajnos megússza ez a senkiházi.
gatyakorc
2013. június 03. 20:12
Mert Vidnyánszky művészete aztán nem alternatív színjátszás, á dehogy :-) A Sólyompecsenye maga volt a tömény populáris színház :-)))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!