Zeneipari konferenciát rendeznek Egerben

2013. május 10. 14:21

Music Hungary konferenciát szerveznek Egerben. A hagyományteremtőnek szánt rendezvény célja, hogy az iparág szereplőinek évente lehetőséget biztosítson a találkozásra és a közös gondolkodásra.

2013. május 10. 14:21

Mi is az a zeneipar, kikből áll és mik a fő kihívásai? A nemzetközi trendek és hazai megoldások. Az állam és a zeneipar viszonya. Tehetséggondozás, zeneoktatás, piacra jutás. Jogok és kötelezettségek. – ezekkel a témákkal foglalkozó kerekasztal beszélgetésekkel indul útjára az első hazai zeneipari konferencia, a Music Hungary, május 16-17-én, Egerben.

A konferencia szereplői között találhatjuk L. Simon Lászlót, az NKA és a parlament kulturális bizottságának elnökét, Szinger Andrást, az ARTISJUS főigazgatóját, Doncsev András EMMI államtitkárt, Heal Edinát, a GOOGLE Magyarország vezérigazgatóját, Uj Pétert, a 444.hu alapító-főszerkesztőjét, Szűcs László MAHASZ elnököt, Gyimesi Lászlót, a Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezetének főtitkárát, Tiszttartó Tituszt, a Class Fm programigazgatóját, Gazsó L. Ferenc vezérigazgató helyettest az MTVA-tól, Simon Zsoltot, a TV2 vezérigazgatóját, Kelemen Lászlót, a Hagyományok Háza igazgatóját, Bendzsel Miklóst, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala elnökét és a politika színteréről Kósa Lajost, a Fidesz ügyvezető alelnökét, Mesterházy Attilát, az MSZP elnökét, Schiffer Andrást az LMP vezetőjét és Karácsony Gergelyt az Együtt 2014 színeiben.

A széleskörű szakmai összefogással létrejövő konferencia szervezését és lebonyolítását a Sziget Szervezőiroda vállalta magára.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!