A Dürer Kertbe kerül át a Fekete Zaj Fesztivál

2013. június 07. 14:08

Az idáig minden nyáron Mátrafüred-Sástónál megrendezett Fekete Zaj Fesztivált idén Budapesten, a Dürer Kertben tartják meg.

2013. június 07. 14:08

Mátrafüred-Sástó helyett idén a budapesti Dürer Kert ad otthont a Fekete Zaj Fesztiválnak – írja a Rockstation blog. A fesztivált augusztus 16. és 19. között tartják majd meg, ez alatt négy színpadon összesen hatvan zenekar lesz majd látható-hallható. A 14. kerületi szórakozóhelyen a nagyterem, a kisterem és a szabadtéri színpad mellett rendelkezésre fog állni egy akusztikus helyszín is, de idén sem maradnak egyéb programok híján a látogatók: tűzzsonglőrök, zajzenélés és kiállítás is lesz majd a Dürer Kertben.

A Negative Art által életre hívott fesztivál ezen a nyáron vendégül látja majd a Therapy?-frontember Andy Cairns-t, a német Atari Teenage Riot-ot és a Vágtázó Halottkémeket is. Várható továbbá Volkova Sisters-, Képzelt Város-, The Moon and the Nightspirit- és Barbears-koncert is, illetve az augusztus 19-én az A38-on helyt kapó ráadás napon a Dead Kennedys egykori énekese, Jello Biafra is itt lesz mostani zenekarával.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!