A dél-balatoni vasúti átjárókat ellenőrzi a MÁV és a rendőrség

2013. július 19. 09:56

Közös ellenőrzést tart pénteken a dél-balatoni vasúti átjáróknál a MÁV Zrt. és a rendőrség, délelőtt Balatonlellén, délután Balatonbogláron hívják fel a gyalogosok, kerékpárosok figyelmét az áthaladás szabályaira.

2013. július 19. 09:56

A vasúttársaság közleményében utalt arra: minden évben közös akciókkal, rendhagyó baleset-megelőzési kampánynapokkal hívják fel a közúton közlekedők figyelmét arra, hogy odafigyeléssel minden baleset megelőzhető. 

Az Érj haza biztonságban! szlogennel indított vasútbiztonsági roadshow 2013-ban is turisztikailag frekventált térségekben szólítja meg a vasúti átjárókon áthaladókat, és hívja fel a figyelmet a biztonságos átkelés fontosságára.

A közleményben kitértek arra, hogy 2015-ig a Közlekedés Operatív Program keretében csaknem 12,5 milliárd forint áll rendelkezésre a személyi sérüléses balesetek számának csökkentését célzó, a közlekedésbiztonságot javító fejlesztésekre.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!