Leanderrel indul a Fezen

2013. július 31. 09:08

A Leander Rising koncertjével veszi kezdetét ma délután a 17. Fehérvári Zenei Napok (Fezen), amelynek sztárfellépője a Deep Purple lesz.

2013. július 31. 09:08

A hard rock legendás brit zenekara augusztus 3-án, szombaton este lép fel a nagyszínpadon. A Deep Purple mellett is lesznek neves külföldi fellépők a székesfehérvári rendezvényen, hiszen színpadra lép többek mellett a mexikói Tito & Tarantula, a cseh Noise of Human Art (N.O.H.A.), a portugál Moonspell, az egyesült államokbeli Fear Factory és a finn Amorphis.

Nagy érdeklődés kísérheti Ákos pénteki esti koncertjét, de rajta kívül is olyan neves hazai előadók szerepelnek a fesztiválon, mint a Blind Myself, a Depresszió, az Edda, az Európa Kiadó, a Pokolgép, a Road, a Tankcsapda és a Vad Fruttik.

A Fezen 2013-ban is – hasonlóan az előző évhez – nulladik nappal indul, amelyet még további három nap követ. Idén három kültéri és három beltéri koncerthelyszín várja a fesztiválozókat, akik a „Fezen-turné” akció keretében székesfehérvári éttermekben és múzeumokban pecséteket gyűjthetnek, amelyek bemutatásával egy korsó sört és fezenes relikviákat nyerhetnek.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2013. július 31. 12:56
Erős kezdés, Leander ésVörös Attila az egyik legtehetségesebb zenei páros ma Magyarországon. Kár, hogy Leander részéről nem kevés arc is párosul hozzá... oké, hogy van mire, de akkor is. Mondjuk amikor Slash előtt léptek fel erősen meghúzta magát, ilyen szerénynek még tuti senki nem látta :D
Hober Marlow
2013. július 31. 12:55
Szombat este ott a helyünk!(szerencsére van már jegyünk)...bocs a hülye kínrímért! :-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!