Tiéd a fesztivál – Verőcén

2013. július 18. 10:56

A Tiéd a fesztivál szervezői egyedülálló koncepcióval rendezik meg kétnapos összejövetelüket a Dunakanyarban: napi három unplugged koncert után mindenki beszállhat az örömzenélésbe.

2013. július 18. 10:56

A Tiéd a fesztivált 2013. július 19-20-án rendezik meg Verőcén. A fesztivál szervezői napi három unplugged koncert (péntek: Sheket, Magic Cats, Tabanda; szombat: Kettős Tamás és a Vadszamarak, Óperentzia, Korai Öröm) után lehetőséget biztosítanak közös örömzenélésre egy 8 négyzetméteres színpadon.

Itt kipróbálhatjátok, hogy milyen egy hárfa-dijeridoo duett, vagy hogyan szól együtt a hegedű és a djembe. Akik véletlenül nem hoznak hangszert, azok a hangládában mindig találnak majd valamilyen kis zajkeltő eszközt. Ismerkedjetek meg új hangszerekkel és zenészekkel, alakítsatok új bandákat” – írják a fesztivál honlapján.

A Tiéd a fesztiválra gyermekeket is lehet vinni, külön felügyeletet és programokat biztosítanak nekik egy gyermeksarokban. „A koncertek mellett sem lesz üresjárat. Mindig találtok majd valami érdekeset. Láthattok hangszerkészítő mestert munka közben, némafilmet zongorakísérettel, előadásokat a zenéről, meditatív mantrakört, lesznek sportolási lehetőségek mint pl. goldsprint” – áll a fesztivál leírásában.

A fesztiválra napijegy (1500 Ft) és kedvezményes napijegy (1000 Ft) kapható, utóbbi feltételeiről itt olvashat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!