Alföldi rendezése ellen tüntettek az Arénánál

2013. augusztus 31. 13:59

Az Alföldi István, a király-rendezése ellen tüntetők az előadásra érkezőket is szidalmazták.

2013. augusztus 31. 13:59

A Papp László Budapest Sportaréna előtt tüntettek mintegy százan augusztus 30-án, demonstrálva Alföldi Róbert István, a király-rendezése ellen. Az előadásra igyekvőket rendőri sorfalnak kellett elválasztania a tüntetőktől, utóbbiak „mocskos buzik” bekiabálással szidalmazták a látogatókat.

A tüntetést a Kárpát Haza Őrei Mozgalom szervezte, vezetőjük, Horka Sándor az Indexnek elmondta: szerintük „a magyar történelem nagyjait moslékzabáló, anarchista csürheként” festik le, ezért is tartották szükségesnek a demonstráció megtartását.

Egy tüntető úgy vélekedett: „a darab egy mocsadék, nem hiszem, hogy a magyar, normális gondolkodásba beleférnek Alföldi buzeráns dolgai”. Elmondta azt is, Alföldi rendezéséből csupán tíz percet tudott megnézni.

Egy fiatal lány kijelentette, azért tüntet, mert „meggyalázták a magyarokat és egész történelmünket is”. Hozzátette: a demonstrációnak nem a „buzizsidózásról” és „liberálisozásról” kellene szólnia, hanem arról, hogy „mi mutassunk erkölcsi példát, ha a rendező erre képtelen volt”.

Az előadásra igyekvő Tarlós István elmondta: csak akkor mondana véleményt Alföldi rendezéséről, ha látta is a darabot.

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egykettő
2016. október 31. 01:59
Usztics színháza annyira ÖBFENTARTÓ, hogy már a weboldala is megszűnt. Te meg a színházi élet előtt a magyar helyesírás szabályaival ismerkedj meg. Vonatkozik ez általánosságban az önfenntartó jobbikos csőcselékre is.
3M..
2014. augusztus 10. 12:34
"Becsület, Hűség" Ismerjük a jelmondatot. Te mihez, kihez vagy "hűséges"? Szebb Jövőt!
3M..
2013. december 31. 19:55
Alföldi átlépte ezzel a nemzetgyalázó provokációjával a vörös vonalat! Ezt az embert ki kell írni a Magyarok közül. Ki kell toloncolni Ugandába! A Szent-Királyunkat figurázta ki, amit többé nem tolerálhatunk. Tünjenek el az idegenszívüek az országból, a Magyarság öntudatára ébredt a 90 éves tetszhalálból! Szebb Jövőt!
3M..
2013. december 31. 19:55
Ettől az embertől meg kell vonni az állami pénzforrásokat. Bár a jelenlegi kormánypárt még támogatja is ezt az aberráltat. Ha tehetséges a versenyszférában kipróbálhatja magát. Értéket nem tud teremteni, csak tönretesz. Média felületet, támogatást megvonni tőle, egészen addig amíg a napi megélhetés is gondot jelentsen neki. Majd támogatják a rajongói. Vagy még mindíg kiállhat a sarokra. El kell űzni innen. Vannak toleránsabb országok is, ott kiteljesedhet! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!