Lemondták az Orbán-kritikus punkzenekar koncertjét

2013. augusztus 09. 17:03

Kiskunhalason jelezték a Freedom Music Club tulajdonosának, hogy problémái lehetnek belőle, ha hagyja, hogy a szórakozóhelyen fellép a HétköznaPI CSAlódások. A települést az MSZP támogatásával megválasztott polgármester vezeti.

2013. augusztus 09. 17:03

Szeptember 14-én koncertezett volna KapdbeViktour! turnéja keretében Kiskunhalason a HétköznaPI CSAlódások. A punkzenekar azonban a Facebookon közzétett bejegyzés szerint mégsem lép fel a városban, mivel ettől a koncert tervezett helyszínének, a Freedom Music Clubnak a tulajdonosa visszatáncolt.

A poszt szerint a szórakozóhely tulajdonosát felhívták a polgármesteri hivatalból és jelezték neki, hogy ha komolyan gondolja az Orbán-ellenes koncertet, akkor lesznek, akik ki fogják csinálni. Mint írja, neki fogalma sem volt arról, hogy a turné a KapdbeViktour! nevet viseli, és bár nem érdekli a politika, de ez szerinte is durva, ezért visszamondta a zenekart.

A 444.hu kereste a Freedom Music Club tulajdonosát, de nem sikerült őt elérnie. A klub egyik koncertszervezője viszont azt mondta, hogy nem fenyegetés, csak „jó szándékú figyelmeztetés” érkezett a tulajnak a polgármesteri hivatalban dolgozó ismerőseitől. A 444.hu a polgármesteri hivataltól sem kapott érdemi reakciót, mivel ott éppen igazgatási szünet van.

Kiskunhalas polgármesterét, Gyovai Istvánt 2010-ben az MSZP támogatásával választották meg, a választásokon a fideszes Lukács Lászlót győzte le.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
David Karúszó
2014. március 27. 10:20
Balos punk együttes: LoPunk Na, milyen volt?!
geraz51
2013. október 03. 11:52
Ők tehetséges művészek nem hülyegyerekek.Meghalgattam pár számot ezektől a senkiktől ,se zene,se ének.Kiabáld magadnak,hogy kapd be Orbán ugyanannyit ér.
Fahrenheit 451
2013. augusztus 23. 11:17
Pataky Attila és Nagy Feró miért nem tiltakozik a pártállami módszerek ellen? Tulajdonképpen leginkább Szörényi Leventétől lenne ez elvárható. Szánalmas, hogy egyiptomi mintára az egyik pártállamból beszavaztuk a másik állampártot.
Kohn Zervatív
2013. augusztus 20. 07:48
Igaz hogy ez punk, de mindegy. Aczél elvtárs huncut szemhunyorgása sejlik vissza az orbánium fegyelméből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!