Zenészeket emeltek ki a rendőrök Szombathelyen

2013. augusztus 26. 08:22

Engedély nélküli utcazenészeket vittek el a keményen fellépő rendőrök a Savaria Történelmi Karneválról.

2013. augusztus 26. 08:22

Nem fizettek helypénzt a kongások a Savaria Történelmi Karneválon, majd ellenálltak a rendőri intézkedésnek, ezért elvitték őket a rendőrök. A fesztivál látogatói értetlenül álltak a kemény rendőri fellépés előtt, és „Sün! Sün!” skandálással próbálták kibillenteni lelki egyensúlyukból az intézkedő hatósági közegeket.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2014. augusztus 06. 21:55
"Spontán megkérdezhetett volna egy rendezőt, hogy lehet-e..." Hajnali fél négykor aligha kérdezhetett meg bármiféle rendezőt, mert a hivatalos program jóval korábban végetért.
brabant89
2014. augusztus 06. 21:55
"Azt, hogy egyesek fizettek azért, hogy zenét szolgáltatnak, ők meg nem." Biztos így van. Fesztiválokon fizetni szoktak a fellépő zenészek, hogy zenét szolgáltassanak. http://savariakarneval.hu/programok Megnéztem, a fellépők között szerepelt: Bíró Eszter és Falusi Mariann koncertje A 30 éves Ghymes Együttes jubileumi koncertje Budapest Jazz Orchestra & Malek Andrea Boban és Marko Markovics Orkestar ők mind fizettek azért, hogy zenét szolgáltathassanak, ugye?
brabant89
2014. augusztus 06. 21:53
"Hajnali négykor "enyhén" illuminált állapotban senki ne kongázzon, doboljon az utcán." Sem egy többnapos fesztivál 3. napján, sem pedig szilveszterkor, ugye?
Obulus
2013. augusztus 29. 20:59
Mint ahogy a gárdistáknak is el kellett volna takarodniuk a közterületről az első felszólítás után. Akkor nem lett volna "brutális" rendőri fellépés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!