Az X-Faktor miatt rúgták ki állásából

2013. szeptember 15. 10:19

Az X-Faktor válogatóján hörgést tiszta énekkel vegyítő Mitru Tímeát produkciója miatt tették ki munkahelyéről.

2013. szeptember 15. 10:19

A huszonöt éves Mitru Tímea az X-Faktor válogatóján tűnt fel, ahol az Asking Alexandria nevű metalcore együttes egyik dalát adta elő. Hörgést tiszta énekkel vegyítő produkciója Szikora Róberten kívül elnyerte a mentorok tetszését – az R-GO frontembere az előadást pokolinak tartotta.

Mint az RTL Klub Fókusz című műsorából kiderül, a produkció miatt Mitru Tímeát kirúgták állásából. A szolfézstanárnő egy budapesti zeneiskolában tanított volna, de állítása szerint „mondták, hogy a főemberek látták ezt a műsort, és így nem szeretnének velem dolgozni”. Mitru szerint az egyik ok az volt, hogy munkáltatói szerint a kinézete és az éneklése miatt „a gyerekek tiszteletét nem tudná ugyanúgy megkapni”.

A huszonöt éves lány korábban egy miskolci zeneiskolában tanított. Most a kirúgás miatt kénytelen lesz Budapestről visszaköltözni Miskolcra, és ott állást keresni. Mitru Tímeának az X-Faktor válogatóján való bemutatkozását itt lehet megtekinteni. 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2014. március 03. 14:31
Negyedrészt annak az óvodásnak, akinek engedik a szülei az X-faktort nézni, nem egy kis hörgés fogja a lelki fejlődését veszélyeztetni, értsd, normális esetben akikkel dolgozik, nem is láthatnák a TV-ben. Ugyanazt a túlkompenzáló munkaadói szervilitást látjuk, azt az ostoba, csinovnyik igazodási kényszert valami elképzelt elvárásrendszerhez mint amikor az MTV kirúgta a technikusok hibájából élő adásba került bazdmegelésbe keveredett műsorvezetőjét.
atila68
2013. november 04. 16:31
Te meg belekedvered a Fideszt egy vélhetően (?) elhamarkodott vezetői döntésbe. Persze ebben sem vagyok biztos, hiszen nem tudható Tímea milyen, a munkájához szükséges (pedagógus) kvalitással rendelkezik. Az, hogy az X-faktornak teret adó kereskedelmi média - vesszek meg nem tudom melyik - ezt, hogyan tálalja azt talán nem szerencsés készpénznek venni, az biztos, hogy ők minnél nagyobbra fújt lufit akarnak meghámozni. Én csak azt mondom, nem a legszerencsésebb elhamarkodottan, egy kereskedelmi bulvárcsatorna alapján ítéletet hozni.
atila68
2013. november 04. 16:30
Minden osztály szülői közösségben vannak úgynevezett jog,- és öntudatos szülők, rossz esetben valamelyik még jogász diplomával, vagy befolyásos, tehetős lokálpatrióta apóssal, anyóssal, férjjel (szabadon választott). Ez alapján az interjú elítélni egy iskola vezetőségét, bárkit, több mint elhamarkodott.
Nannyó
2013. szeptember 17. 15:40
Van még valami, ami ebben a témában nem hagyja békén az ingerküszöbömet :))) Timi a Miskolci Egyetem Bartók Zeneművészeti Intézetében végezte el egyetemi tanulmányait. Kiválóan. 25 évesen az első munkahelyéről kirúgták. A zsűriben ülő Tóth Gabi szintén 25 éves, valószínűleg (nem tudom biztosan) még csak le sem érettségizett... Azzal együtt, hogy egy bizonyos szinten elismerem Tóth Gabi tehetségét, felmerül bennem a kérdés, hogy miért a Tóth Gabi ül a zsűriben és miért nem Timi? :))) A mai magyar értékrendre, pontosabban értékválságra próbálok meg utalni. :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!