Így hörögnek a metálénekesnők

2013. október 02. 11:00

Az RTL Klub hörgős metálénekesnőkről készített riportjából kiderül, hogy régebben még Hernádi Judit lányának is volt death metal zenekara.

2013. október 02. 11:00

Mitru Tímea X-Faktorban való szereplése kapcsán készített riportot az RTL Klub Fókusz című műsora a hörgős metálénekesnőkről. A tehetségkutatóból múlt héten kiesett miskolci szolfézstanárnőt egy próbára kísérték el, ahol Mitru Tímea barátaival a Killswitch Engage My Curse című számát dolgozta fel.

Megszólal a riportban a Follow The Water énekesnője, Baksza Alexandra is. A Fókusz szerint „ez az első olyan hardcore zenekar, ahol női énekest hallhattunk”. Bakszát szülei hozzáállásáról kérdezték, az énekesnő pedig elmondta: anyukája volt már koncertjén, és ott arra volt leginkább kíváncsi, miért iszik más söréből.

Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófia is egy death metal zenekarban, a Cenobite-ban énekelt korábban. Ő most már a kőbányai zeneiskola jazz-ének szakán tanul. Tarján a Fókusz kérdésére elmondta, hogy fontos, hogy „a hörgést ne torokból képezzük, inkább alulról”, és „egy rekeszizom-technikáról van szó”

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Die Juden sind die Urnazis
2013. október 02. 15:11
a cionista ribanc Hernádi lánya is gyerekek zenei neveléséért felel közben talán? jól tették hogy kitették ezt a pinát a tanári pályáról
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!