Bodó Viktor: Döbbenetes, hogyan működik a Parlament

2014. február 18. 17:49

A színész-rendező szerint ha a politika belenyúl az életünkbe, akkor reflektálunk rá.

2014. február 18. 17:49

Bodó Viktor úgy fogalmaz: ha van valódi közlendőnk, elgondolkozunk, mi köze van például egy Gogol-darabnak a mai Magyarországhoz.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mickamakka
2014. február 20. 01:10
hejj, mennyivel jobb, h napjainkban nem holmi idegenek, hanem a fidesz és a spanjai lopnak el szépen lassan mindent...
1istvan
2014. február 20. 01:10
oldogattátok volna a problémákat már 10 évvel ezelőtt is. mért nem? most? felbuzdultatok nagyon ezen a kampányszinházon. de hát kampányszínház! kampány időszakban izélgetitek a hatalmat, mikor diktatúra és elnyomás van hiteltelen a színházatok. ti is. és rendezz csak nyugodtan többet külföldön.
ceres
2014. február 20. 01:10
A politika , miután a történelem, a társadalmi viszonyok egyik alakítója, mindig beleszól az inci-finci kis életedbe..Nem csak a csúnya-tekintélyelvű-"bórgasztó" konzervatív-nacionalista, de a finom lelkű, felvilágosodott ,feminin, melegcentrikus,kozmopolita "liberális"politika is...Csak áttételesebben,esetleg.Pl:amíg te játszottad a művészt, addig szinte felszámolták a hazádat..Amennyiben nincs Fidesz,Orbán Viktor, akkor már a magyar vízkészlet is idegen tulajdonban van, te lila szerencsétlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!