Ezt a dalt küldjük az Eurovízióra

2014. február 23. 20:06

Kállay-Saunders András Running című dalával képviseli Magyarországot idén Koppenhágában az 59. Eurovíziós Dalfesztiválon.

2014. február 23. 20:06

Kállay-Saunders András nyerte A Dal című magyar válogatóverseny szombati döntőjét, így ő mérkőzhet meg az 59. Eurovíziós Dalfesztiválon május 6. és 10. között Koppenhágában. 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bajai
2015. június 14. 16:13
Seggfej! Összetéveszted a genetikailag és etnikailag szavakat. Genetikailag a legtöbb nép keverék. Etnikailag leginkább a nyelv, a kultúra, a hagyományok számítanak. A magyar ezekben még (?) erős, bár a magadfajták törekvései nem hatástalanok.
3M..
2014. augusztus 10. 12:33
Fekete Pákó, vagy ő, teljesen mindegy. A bőrszíne miatt kapta ezt a kitüntetést? Pozitív diszkrimináció? Csak a szöveget el ne rontsa. Szebb Jövőt!
blackhorse
2014. március 03. 20:13
A filmfesztiválokon csak a homo és cigány v. zsidó témájú filmek mennek,ezek nyernek.Úgy látszik most ide is be kell törni.Nekem egy makogó,lavorszájú,verekedő,aki álszent módon a bántalmazásról énekel,igaz nem a felnőttről,hanem a gyerekről nem tud meggyőzni!
DrPepper
2014. március 03. 20:12
Kállay viselt dolgairól nem tudok sokat, én nem ezt a küldtem volna (Pál Dénest vagy a Fool Moont) de ez sem rossz. Kállay megbízható előadó, angolsága rendben, a magyar is előbb utóbb menni fog neki, a dal valamivel meghaladja az eurotinglitangli szintet, politikailag korrekt, ha bekajálják jó, ha nem, akkor meg bennünk van a hiba, szóval nincs benne nagy kockázat. Pattogatom a kukoricát a májusi döntőre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!