Így szabadul el a hangulat a folkkocsmában

2014. március 29. 16:47

Önfeledt a hangulat a folkkocsmában hajnalban.

2014. március 29. 16:47

Varga István Kiscsipás, Kalotaszeg egyik legfelkapottabb fiatal prímása volt a vendége a Rézraktár folkkocsmájának pénteken, a hétvégi táncháztalálkozó alkalmából szervezett táncházban. A kései (vagy már korareggeli) órákban kalotaszegi hajnalikat énekelt-üvöltött a közönség az Üsztürü zenészeinek kíséretével. 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anti Komcsi
2016. június 06. 08:38
Mert a Nagyböjt nem zárja ki a mindennapi rendes tevékenységet. Örülök hogy feléledt a tàncház mozgalom. Nem kellene agyonütni katolikus törvèmyeskedéssel.
Anti Komcsi
2016. június 06. 08:38
Miért ne?
Anti Komcsi
2016. június 06. 08:37
menni böjt idején, ne Aki nem akar elmenni Nagyböjt idején táncházba ne menjen. Magánügy. Ne tilts el másokat a kulturált, Magyar szórakozástól. Jézus megvetette a farizeusokat, ne akard utánozni őket. Ezért haldoklik az egyház mert egyesek letiltanak másokat.olyasmiről amiről Isten nem tenné.
Anti Komcsi
2016. június 06. 08:37
Nincs ebben semmi önellentmondás. Táncház az táncház a Nagyböjt meg Nagyböjt. Tartsd meg ha akarod de ne kényszeíts másokat hogy megtartsák. 99% a a táncházba járóknak nem farizeus és ha elmennek attól még jó keresztènyek. Pl sokkal jobbak mint azok, akik a külsőséges vallást és katolikus kurzust akarják rákényszeríteni a többségre. Menj nyugodtan a táncházba. Az Isten meg fog áldani. Ha törvényeskedsz, mint most, akkor Isten helyébe teszed magad. És azt az Isten nem nagyon szereti. A Bibliában egyébként nincs nagyböjt a megtartása tehát nem isteni parancs, hanem emberi kitaláció. Tisztelendő de csak akkor ha nem arra használod hogy embertársadnak parancsolgass. Nem Te döntöd el mi a helyes. Már elnézést. Nagyon veszélyes a megnyilvánulásod az Isten országa számára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!