Blink-182 a Szigeten

2014. április 29. 12:54

A Blink-182 augusztus 11-én, a Sziget Mínusz Egyedik napján a Nagyszínpadon lép fel, de a fesztiválra jön Casper, az A Day To Remember és Fedde le Grand, Cee Lo Green és a Jimmy Eat World is.

2014. április 29. 12:54

A hazai fesztiválok kívánságlistáin évek óta élvonalban lévő Blink-182 – hosszú egyeztetés után – igent mondott a Sziget Fesztivál szervezőinek: augusztus 11-én, a Sziget Mínusz Egyedik napján a Nagyszínpadon lépnek majd fel. Ezzel tehát eldőlt, hogy lesz Mínusz Egyedik nap, sőt a szervezők további koncerteket is ígérnek erre a napra.

 
Kerekedik a Nulladik nap kínálata is: a napokban csatlakozott Casper, az A Day To Remember és Fedde le Grand – mindannyian az A38 felhozatalához. A fesztiválnapok programját pedig Cee Lo Green is erősíti majd a Nagyszínpadon és a friss hírek közt szerepel a Jimmy Eat World fellépése az A38-on. A 7 napos bérlet a Blink-re és a Nulladik napra is jó, amúgy pedig még május 1-ig olcsóbb a jegy.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!