Folyamatosan falakat építek magam köré

2014. június 29. 12:35

A változás – tanulás. Ha befelé figyelek, ugyanezt látom. A személyiségemből következik, hogy folyamatosan falakat építek magam köré. Interjú.

2014. június 29. 12:35
Szabó Kimmel Tamás

Nekem nagy élmény volt meglesni a munkátokat, ezért kifejezetten örültem annak, hogy elhúzódott, de hogy éled meg te, akinek mindennapos a próbaszituáció? Mennyire zavar, ha át kell rendezni a programjaidat?

Nem volt ma fontos dolgom délután, így egyáltalán nem zavart. Amúgy meg belém van kódolva a változás – az a színészet egyik alapja is. A próbák arról szólnak, hogy van sok tehetséges és sok tehetségtelen pillanat – és azon dolgozunk, hogy ezt megváltoztassuk és a végén csak tehetséges pillanatok maradjanak. A változás – tanulás. Ha befelé figyelek, ugyanezt látom. A személyiségemből következik, hogy folyamatosan falakat építek magam köré – csak hogy legyen mit nagy nehezen átugranom. Egész életemben ezt tanulom.

Hogy érzed magad ebben a darabban?

Két remek kollégát ismerhettem meg – így nagyon jól! Pelsőczy Réka érzékeny, jó ízlésű, jó pedagógiai érzékkel rendelkező rendező, megbízom benne. Jordán Adéllal is most állunk először együtt színpadon, bár vele a közös munkának volt előzménye: egy fotósorozat, amelyet egy magazin divatanyagához készítettek rólunk. Adél nagyon jó partner, figyelmes, segítőkész. Mindkettejük olyan szemléletet hozott a munkába, amit nem tudok másképp megfogalmazni, mint hogy a Katona szellemisége. Professzionalizmus, alázat, munkamorál... ezek együttese, de több is ennél.

Szeretnél te is a Katonában játszani?

Persze... De vágyakról nem beszélünk... ez babona.

Vagy egy újabb fal, amit magad köré építesz...

...a kimondott titok virágporrá válik...”

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintiboj
2014. július 10. 21:51
Sanyika ideje lenne megint kivonulnod..de most örökre :)
bsandor
2014. július 10. 21:50
az baj,próbálkozz a cybertérben,nekem sokat segitett amikor kivonultam a társadalomból,elvégre szociális egyének vagyunk
Akitlosz
2014. július 10. 21:50
Mindez a pszichológusára tartozik, ránk olvasókra aztán ugyan nem.
Finale*
2014. július 04. 16:35
Mikor rabiztak a fiatal Fenyo Miklos szerepet ,azt gondoltam , hogy ez egy nagyon elhibazott lepes volt ,hiszen ez a fiu teljesen mas egyenisegu es a rock and roll nagyon tavol a karakteretol , de vegul lehengerlo volt : ) http://www.youtube.com/watch?v=bAx7AK7qyQU
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!