Szürreális interjú készült Lovasi Andrással Tusnádon

2014. július 30. 16:59

A tusnádfürdői fesztiválhangulat mind az újságírót, mind a riportalanyt lefárasztotta egy kicsit.

2014. július 30. 16:59

A Cinken találtuk meg a tusnádfürdői fesztivál legkeményebb interjúját. A kissé szétesett Lovasi Andrást kérdező riporter őrületes kérdésekkel fárasztja a Kiscsillag frontemberét, itt van az, amit a Cinken is kiemeltek: „Én elképzeltem egy ilyen földrajzi koordináta-rendszert, elhelyeztelek titeket, mondjuk a zenekarral meg téged is egy ilyen térképen: ti vagytok a Kis-tartományok. Most zárójelesen: Kispál, Kiscsillag, Kistehén meg Kis, és ha mondjuk ennek a királyságnak te vagy a Lovas királya, akkor mondd el, kérlek, hogy milyen ez az udvar, tehát milyen itt élni? És hogyha ezt nagyon megunnád, mert valamiért nem működik, milyen bolygóra költöznél?

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dávid
2019. február 18. 23:55
tökéletesen passzol a lovasi életműbe, szerintem az első komolyan vehető interjú vele. a kiscsaj is jó, ráuszítanám pár politikusra is.
Ángyán Páván
2016. március 01. 10:11
Emese mostmár indul a buszod, menj haza szépen, látszik hogy tudod, hogy meg vagy bolondulva, s holnap ne gyere újra.
dodóbá
2016. március 01. 10:11
Lovasi kiégett mint egy 100-as égő, a riporter meg a hülye kérdések királynője.
tango47
2016. március 01. 10:11
- Hukk! A kiscsaj legjobb úton van affelé, hogy nagyonsötét-kékharisnya legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!