Bevonul a rocktörténelembe (1993)

2014. augusztus 14. 09:11

A Diáksziget valószínűleg beváltja a hozzáfűzött reményeket – eltekintve az anyagiaktól –, és bevonul a rocktörténelembe, mint a legnagyobb alapterületű fesztivál.

2014. augusztus 14. 09:11
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre

A Diáksziget lakói vidáman tengetik napjaikat, hallgatják a zenét, néznek a moziban, mint a moziban és isszák a 69 forintos csapolt sört vagy a méregdrága feleseket, fröccsözésre nincs lehetőségük, mivel bort nem lehet vásárolni a szigeten. Élelmes vállalkozók ezt az apró hiányosságot kihasználva a híd előtt árulják ihatatlan lőréjüket, hogy aztán odabenn csak szódát kelljen vásárolni hozzá. ()

Mindig arra vágytunk, hogy hatalmas terünk legyen kiélni magunkat, ám most, midőn ez megvalósult, csak azt bátorkodom felvetni, nyafka urbánita lelkünknek-testünknek túl nagy a távolság a két színpad, meg miegymás között. Gyalogol a magyar, nyeli a port, amit felver, aztán dohog, hogy milyen messzi a kondomközpont, addigra már le is lohad a lelkesedése, megnézi inkább a Republicot, vagy korcsolyázik egyet a piros pálmafákkal körbevett műtavon.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Besewayo
2014. szeptember 09. 21:06
Buta állat, te...Igyál még egyet, a kurvanyádat.
Ángyán Páván
2014. szeptember 09. 21:05
He?
Ángyán Páván
2014. szeptember 09. 21:05
Hugyozni csak pontosan, szépen, ahogy a toitoi fröcsög a réten, úgy érdemes.
Jason Bourne
2014. szeptember 03. 05:49
Nem Most annyi. De ez az írás '93-ból való.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!