Ingyenes furmintkóstoló a Tokaj-Hegyalja Piacon

2015. február 03. 12:39

Február 8-án a Furmint Február rendezvénysorozat kitalálója, Kézdy Dániel vezetésével lehet furmintokat kóstolni a Tokaj-Hegyalja Piacon, a Sárga borház emeleti termében. Alapvetően tokaji borok lesznek, de lesz egy-két somlói is. Mindezt ingyenesen.

2015. február 03. 12:39

Tokaj Pendits, Gróf Degenfeld Szőlőbirtok, Patricius Borház, Disznókő Szőlőbirtok, Kreinbacher Birtok, Tornai Pincészet, Pajzos-Megyer Pincészet, Demetervin Pincészet, Gizella Pince: tekintélyes tokaji-somlói sort lehet kóstolni február 8-án, vasárnap a Tokaj-Hegyalja Piacon a Sárga borház emeleti termében. A Furmint Február ötletgazdája, Kézdy Dániel vezeti majd a kóstolót, ami 11-13 óra között tart majd.

A kóstoló ráadásul ingyenes, de érdemes regisztrálni rá, amit a [email protected] címen lehet megtenni, Furmint Február jeligével.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!