Forest Gump a város felett: mozizz a Budapest Rooftop Cinemával!

2015. június 15. 15:18

Dán premierfilmet és örök klasszikust is nézhetünk a csillagok alatt: a Corvintető tetőteraszára Jön Harold és Forest Gump.

2015. június 15. 15:18

A Budapest Rooftop Cinema harmadik szezonjának legújabb rendezvényén a kilencvenes évek egyik klasszikusát nézhetjük meg sötétedés után a Corvintető tetőteraszán: a Forest Gumpért Tom Hanks második Oscarját érdemelte ki.

 
Az idei szezonban azonban lesz premier előtti vetítés is: június 22-én este a nyár egyik legőrültebb vígjátéka, a Jön Harold! kerül a Budapest Rooftop Cinema vásznára. Gunnar Vikene szórakoztató filmje a kisemberről szól, akinek egy nap betelik a pohár. A Jön Harold! az északi mozik hamisítatlan stílusában állítja pellengérre a svéd-norvég szomszédságot és a kisboltok küzdelmét a multikkal.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!