„Először itt éreztem, hogy nem is vagyunk olyan bénák”

2015. július 16. 13:56

Az első hazai „utcazene road-movie-ból” megtudhatjuk, milyen emlékek kötik a hazai popélet ma már híres előadóit a Veszprémi Utcazene Fesztiválhoz.

2015. július 16. 13:56

Mikor derült ki, hogy a Punnany nem is olyan rossz zenekar, és kivel zenélt először zenekarban Csemer Bogi? „Az első volt, amikor azt éreztem, hogy nem is vagyunk olyan bénák” – emlékszik vissza Felcser Máté, a korai Punnany Massif veszprémi koncertjére. 2009-es emlékét idézi a Mary Popkidsből Kama és Sanyóca. A koleszszobák zenészekkel zsúfolt báját, a közös jammeléseket említik, majd Kama egy mondatban foglalja össze az ottlét esszenciáját: „Az a lényeg, hogy toltuk neki, mint az állatok.” Csemer Bogi zenei fejlődésének fontos állomásaként említi az Utcazene Fesztivált: „Ott tanultam meg nagyon jól vokálokat énekelni” - mondja, és Petruska Andris nagy megdöbbenésére Bogi bevallja azt is, hogy ott, Andrissal zenélt először zenekarban. A Fran Palermoról pedig kiderül, hogy szívesen játszanának a veszprémi állatkertben, két zsiráf között.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!