Idén újra 100 szóban Budapest!

2015. július 30. 13:44

A tavalyi sikeres pályázaton felbuzdulva idén újra várják a Budapestet száz szóban bemutató írásokat. Azoknak az írásait várják, akik szívesen megfogalmaznák a fővárossal kapcsolatos érzéseiket, élményeiket, benyomásaikat egy közösségi akció keretében.

2015. július 30. 13:44

A tavalyi sikeres projekt folytatásaként idén is megszervezi a Budapestet száz szóban bemutató akciót a Mindspace nonprofit szervezet. Azoknak az írásait várják, akik szívesen megfogalmaznák a fővárossal kapcsolatos érzéseiket, élményeiket, benyomásaikat egy közösségi akció keretében.

 
A pályázatra, amelyet egy chilei kezdeményezés mintájára hirdettek meg, maximum száz szóból álló írásokkal lehet jelentkezni az ország egész területéről vagy akár a határon túlról is – mondta el Kobrizsa Ádám, a Mindspace alapítója a kezdeményezést bemutató csütörtöki sajtótájékoztatón Budapesten. Kiemelte, hogy a tavaly elindított akció sikerén felbuzdulva hirdették meg idén újra a pályázatot, hiszen 2014-ben több mint 700 írás érkezett a felhívásra. A legjobb 12 alkotás jutalomban részesül, valamint kiállítják őket a Cafe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében októberben a Bálna Budapestben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!