Örömzene és kertmozi – kedd esti programok Budapesten

2015. július 14. 14:53

A hét második napján is élvezhetjük a szabad ég alatt mozizás romantikáját, de a hárdkórba is belekóstolhatunk, vagy a Duna hullámain hallgathatjuk a Random Trip zenészeinek eheti improvizációját az A38 Hajón.

2015. július 14. 14:53
Itt a Popcorn project: egy újabb kertmozisorozat a fővárosban! Kedd este A bronxi mesét vetítik le a Hajógyári sziget golfpályáján, a tervek szerint pedig minden kedden lesz vetítés, utána pedig lehet maradni bulizni. A Corvintetőn a francia filmek kedvelői eközben megnézhetik Alain Delon és Romy Schneider klasszikusát, A medencét.
 
Budapestre látogat Belgiumból a Strains zenekar, akik a hardcore zenét képviselve jutnak fel egyre följebb a hírnév felé. Első kiadott Infinite címre hallgató single-jük, mint egy vírus, úgy terjed a világhálón a hardcore zene kedvelői között. 
 
Végül pedig, de nem utolsó sorban ha kedd, akkor Random Trip az A38 Hajón: a főváros legjobb és leglazább élőzenés klubestje hétről hétre tolja a hajón műfajokon átívelő, jazzből-popból-hiphopból-funkból-rockból összegyúrt improvizatív koncert-bulijait, válogatott vendégekkel és garantált telt házzal. Ezúttal Galambos Dorina és Zentai Márk énekel, MC Zeek rappel, Balanyi Szilárd (Quimby) és Romhányi Áron (United, Loop Doctors) állnak a billentyűk mögé, Bata István (Sena, Fábián Juli & Zoohacker) pedig basszusgitáron kíséri a Random Trip két házigazdáját, DJ Q-Cee-t és Delov Jávor dobost.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!