Angelina Jolie és a Coen-fivérek ügynökségéhez szerződött Nemes Jeles

2015. augusztus 18. 15:50

A Saul fia rendezője leszerződött az egyik legnagyobb amerikai ügynökséghez. Nemes Jeles László így olyan alkotókkal került egy istállóba, mint Johnny Depp, Angelina Jolie és Harrison Ford, vagy éppen Wes Anderson és a Coen testvérek.

2015. augusztus 18. 15:50

A The Hollywood Reporter megtudta: Nemes Jeles László a UTA-hoz, azaz a United Talent Agency-hez szerződött le. Ez a világ egyik legnagyobb művészügynöksége és hollywoodi sztárokat képvisel, mint Angelina Jolie, Johnny Depp, Harrison Ford, Barbra Streisand, Michael Douglas és Benedict Cumberbatch, a rendezők közül pedig többek között náluk van Wes Anderson, Alfonso Cuaron, Judd Apatow, illetve a Coen testvérek.

 
A Saul fiá-t szeptemberben vetíteni fogják a torontói filmfesztiválon, ezt követően pedig a magyar film szépen sorban az őszi filmfesztiválokon is fel fog tűnni Belgiumban, Franciaországban, Lengyelországban, Spanyolországban és Olaszországban, majd belevág az Oscar-kampányba.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tábor Radosti
2015. november 09. 12:49
Nem a legjobbak közé tört utat, hanem a kiválasztottak beválasztották maguk közé.
tóth mária
2015. augusztus 19. 10:18
Véleményem szerint nincs ebben semmi meglepő, hogy oda szerződött! Oda való, a többi meg duma.
Akitlosz
2015. augusztus 19. 10:17
Szóval egy istállóban vannak? És ki abrakolja őket? Ki a személyi patkoló kovácsuk? Le is csutakolják őket rendszeresen?
telekaszter
2015. augusztus 19. 10:16
Micsoda fantasztikus sztori. Hátha ezt is megfilmesíti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!