Aranyélet: nehéz jó útra térni

2015. október 14. 11:49

Új előzetes érkezett az HBO novemberben startoló magyar szériájához. Várós.

2015. október 14. 11:49

Az Aranyélet egyfelől családregény, másfelől pedig thriller. Egy jómódú, újgazdag budai családot látunk, ahol az apa, Attila (Thuróczy Szabolcs) atyjának tett ígérete szerint a tisztességes életet választja és kiszáll a korrupt oligarchák világából, és jó útra tér. A sorozat konfliktusát viszont éppen az adja, hogy ez azért nem megy ilyen könnyedén. Az Aranyéletben szerepel még Ónodi Eszter, Döbrösi Laura, Olasz Renátó, Lengyel Tamás, Farkas Franciska és Anger Zsolt is.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2015. október 23. 03:12
Nyilván így fejezte ki rosszallását szimbolikusan, hogy a Józsefvárosi pályaudvar helyén emelt legújabb Holokauszt múzeum még nem működik.
gwrf
2015. október 15. 12:41
nem tudom, mi volt ez a Terápia, de neked szemmel láthatóan szükséged lenne rá
tommybravo
2015. október 14. 18:51
Magyar rendezők, magyar színészek, magyar operatőrök, magyar forgatókönyvírók. Ezek meg zsidóznak.
szakipeet
2015. október 14. 17:07
macskafarok remekül elkapta a lényeget, ne is foglalkozz vele. Erre a sorozatra is talál majd belekötnivalót, szóval csak zajlanak a hétköznapok. Végülis egy finn sorozat adaptációjával kezdődött, és tudjuk, hogy a finnek.. na ezt majd a többiek megmondják milyenek. Egyébként elég szabadon átírták az egészet a magyar forgatókönyvírók, úgyhogy nem is hasonlít az eredetire. Van még pár videó az HBO oldalán, elég jónak néz ki http://bit.do/aranyelet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!