Bónusz Fesztivál előtti extra: egész estés Cattaneo-szett

2015. október 08. 13:48

A Black Mamba Production jóvoltából idén másodjára jön hazánkba az argentin származású Hernan Cattaneo, aki a maga 50 évével az elektronikus zene igazi nagy örege. Az élő legendává avanzsált dj egy egész estés szettel kedvez az elektronikuszene imádóknak szombat este az Akváriumban.

2015. október 08. 13:48
Balogh Krisztina

A Black Mamba Production jóvoltából idén másodjára látogat hazánkba az argentin származású Hernan Cattaneo. A maga 50 évével az elektronikus zene igazi nagy öregével van dolgunk. Az élő legendává avanzsált producer és dj egy egész estés szettel örvendezteti meg szombaton az Akváriumba látogatókat. Mostanra a közönség hozzászokott az 1-2 órás dj szettekhez, live act-ekhez. A hosszabb, korábban teljesen hagyományosnak számító egész estés szettek lassan kiveszni látszanak még a klubok programkínálatából is, nem beszélve az egyre nagyobb teret nyerő fesztiváldömpingről, ahol ez alapból szóba sem jöhet.

Hernan Cattaneo máig töretlen népszerűségének oka, hogy dacol a modern elektronikus zene problémáival: úgy formálja ízlésünket, hogy közben kielégíti azt. Hazai fellépésein – legyen szó klubestről, vagy fesztivál szereplésről – garantált a telt ház, amely nem egy Nick Warren-Dave Seamen-Anthony Pappa bermuda-háromszög tucatrendezvényeinek hangulatát idézi. Kissé filozofikusabban továbbgondolva ez az este mindhárom idősíkot megjeleníti: nosztalgiát idéz az előző évtized klubhagyományaiból, megfelel zeneileg a jelenkor követelményeinek és előre vetíti a jövőt: jó ideig nem lesz hasonló zenei élményünk. A szó klasszikus értelmében véve egy igazi klubesttel találjuk szembe magunkat, ahol megvalósulhat mindenki kívánalma: egy hosszú, szinuszos utazás, melynek alsó határértékei is minimum euforikusak. 

A hazai felhozatalt egy személyben Poli képviseli, akit nem szükséges bemutatni a hazai közönségnek, a harmónia köztük vitathatatlan. A 2010 óta rendszerint október második szombatján megrendezésre kerülő Bónusz Fesztivál ez évben novemberre csúszott, azonban az azonos szervezőgárdától elégtételt kapunk ezzel az eseménnyel. Így a most szombati résztvevők hiányérzet mentesen készülhetnek hazánk legnagyobb egynapos e-zenei fesztiváljára. Már csak a facebookos visszaigazolások és az ez év februári – szintén egész estés – Cattaneo buli alapján garantált a fokozhatatlan hangulat: boldog lesz a közönség, szimbiózisban a fellépőkkel és nem utolsósorban a szervezők is.

Érdemes tehát október 10-én, most szombaton az Erzsébet téri Akvárium klub felé venni az irányt mindazoknak akik rajonganak az elektronikus zenéért. Aki lemarad, annak várnia kell november 21-ig, a következő Deadcode Productionos nagy durranásig: a Bónusz Fesztiválig. Információink szerint pár elővételes jegy még elcsíphető az Akvárium klub jegypénztárában, kár lenne kihagyni! Mi már nagyon várjuk!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!