Harrison Ford ötödjére is felveheti a fedorát

2015. október 14. 15:57

Steven Spielberg egy sajtótájékoztatón beszélt egy esetleges Indiana Jones folytatásról. A rendező továbbra is a 73 éves Harrison Fordot képzeli a régészprofesszor szerepére.

2015. október 14. 15:57

Steven Spielberg a Kémek hídja promókörútján egy sajtótájékoztatón nemcsak a Tom Hanks főszereplésével készült legújabb filmjéről beszélt, hanem későbbi terveiről is, amelyek között egy esetleges Indiana Jones folytatás is szerepel. Ebből kiderült: továbbra is a 73 éves Harrison Fordot képzeli a régészprofesszor szerepére.

 
Az elmúlt időszakban hallhattunk pletykákat arról, hogy a kalapos-ostoros régészprofesszorról szóló ötödik mozi voltaképp egy reboot lenne új főszereplővel és más rendezővel. Spielberg azonban úgy fogalmazott: „Tom Hanks és Harrison Ford döntetlenre áll, mindkettővel négy filmet készítettem eddig. Az Indiana Jones-t valószínűleg Forddal forgatom, így Hanks-nek is be kell iktatnom majd egy következő, ötödik közös munkát”. A rendező jelenlegi munkái miatt az ötödik Indiana Jones-filmjére azonban leghamarabb is csak 2017 közepén lenne ideje, amikor már Harrison Ford betölti 75. életévét. A színész azonban még egy 2011-es interjúban kifejtette, amíg él, bármikor eljátssza Indiana Jones-t és Han Solót.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!