Magyar képregényeket ajánl a Trikorder

2015. október 19. 16:19

Nyugat+Zombik, Monster/Rooftop – ez csak kettő a hat magyar képregény közül, melyet a Trikorder blogon Cyberfunk ajánl figyelmünkbe.

2015. október 19. 16:19

Öt készülő magyar képregényt ajánl a Trikorderen Cyberfunk.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2015. október 20. 14:22
Kedves Pintér Bence! Ön téved. Nagyon is tárgyhoz tartozik, az indiegogo kalapozott pénzből készült Nyugat+Zombik ugyanis pont ezért tartalmaz látens nyugat-szervilis és kormányellenes propagandát. Már több éve próbálja egy jól körülhatárolható kör feléleszteni a magyar képregénykultúrát, de nem kizárólag a képregények iránti rajongás miatt. Saját politikai, kulturális tartalmú üzeneteit próbálja így eljuttatni a fiatal célközönséghez. Ajánlom figyelmébe az újkori "első magyar képregény" első számát : http://bit.ly/1OFRXDP Ebben a készítők durva keresztényellenes világnézete, még a laikusok számára is könnyen látható. Kicsinyességéről csak annyit, hogy a jövőben majd visszafogjuk a reklámköltéseket a Mandinernél. üdvözlettel M.
Szabolcsi Gergely
2015. október 20. 13:19
Köszi az elmés hozzászólást, tényleg, zsidózás nélkül nem is lenne az igazi egy sci-fi oldal kommentszekciója:(
Pintér Bence
2015. október 20. 13:18
Kedves MOPO3OB, látens antiszemitizmusa nem hiszem, hogy a tárgyhoz tartozik.
MOPO3OB
2015. október 20. 04:07
Olyan óhitű kinézete van ennek az arcnak. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!