Olvass bele, aztán nyerd meg Ondřej Neff Sötétség című könyvét

2015. október 12. 14:27

Öt szerencsés nyerheti el a Galaktika legújabb könyvét, ha helyesen válaszol egy kérdésre. Ondřej Neff cseh író könyvébe bele is lehet olvasni, a szerző pedig 21-én jön Budapestre.

2015. október 12. 14:27

Az október 21-ei könyvbemutatóra már saját példányt íratnál alá Neffel? Nem bírod kivárni, amíg a boltokba kerül a regény? Úgy érzed, Te lennél az öt szerencsés egyike, hisz már mindent tudsz a Sötétségről? Most itt a lehetőség, hogy bizonyíts!” – hirdetett nyereményjátékot a könyvvel kapcsolatban oldalán a Galaktika.

Ondřej Neff Sötétség című könyvébe egyébként már bele lehet olvasni ezen a linken: a regény disztópia egy olyan jövőről, ahol minden áramforrás elérhetetlenné válik. Első kiadásakor az év sikerkönyve lett Csehországban, egyúttal megkapta a legjobb cseh SF díját is. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!