Szavazás: hogy tetszik az Androidok új borítója?

2015. október 05. 09:06

November harmadikán érkezik Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című klasszikus regényének utánnyomása új borítóval az Agavétól. A régin két (elektronikus?) bárány volt, az újon a regényből készült kultikus Blade Runnerben szereplő origami-egyszarvú. Melyik szimpatikusabb?

2015. október 05. 09:06

Elfogytak Philip K. Dick remek könyvei, így az Agave Könyvek a már korábban megjelenteket nyomja újra, új borítóval. Az ember a Fellegvárban már megjelent így, most az Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? van soron: az utánnyomás november harmadikán érkezik új borítóval, elő is lehet rendelni 35 százalékos kedvezménnyel. Itt az új borító és a régi egymás mellett:

Az új borítón fekete alapon a könyvből készült kultikus filmben, a Blade Runnerben (Szárnyas fejvadász) felbukkanó origami-állat kapott helyet, a film képi világára emlékeztető neonos hatással. Szavazzunk:

Hogy tetszik az Androidok új borítója?
Remek lett.
Tetszik.
A régi jobb volt.
A régi sokkal-sokkal jobb volt.
online poll creator
 
 
 
 
 
 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
opht
2015. október 06. 23:24
A régi infra (negatív?) horrorbárányok elég durvák, de az új meg vitán felül egy láma.
Sebastian Knight
2015. október 06. 23:24
Az új borító ötlete jó, de a megvalósítás csapnivalóan pocsék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!