Mi került a Veszetteken egymilliárd forintba?

2015. november 03. 17:33

Valaki magyarázza már el nekem hogy mi a jó istenbe került a Veszetteken egy milliárd Forintba!!!??? Ha valakinek van hozzáférése a költségvetéséhez, kérem küldje át.

2015. november 03. 17:33
Árpa Attila

„Nem tudom túl tenni magam ezen. Valaki magyarázza már el nekem hogy mi a jó istenbe került a Veszetteken egy milliárd Forintba!!!??? Ha valakinek van hozzáférése a költségvetéséhez, kérem küldje át. Szívesen összehasonlítanám a sajátommal. Csak úgy szakmai kíváncsisából. Hátha tanulok valamit.”

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. február 19. 13:49
Egyébként most komolyan mondja már el valaki hogy ha egy világsikert elért producert kineveznek a magyar filmgyártás első számú emberének, aki dönt a pénzosztásról is,kormánytámogatással a háta mögött, miért nem csinál vajna Magyarorzágon, magyar színészekkel, szakemberekkel, magyar filmet, vagy sorozatot, olyat ami nemzetközi érdeklődésre is számot tarthat, ne adj isten, eleve úgy készítenék, hogy betörnénk vele a filmes "világpiacra"? Ez jelentős bevételt hozhatna, amiből újabb filmeket lehetne megvalósítani. Minden adott hozzá: Magyar szürkeállomány, Vajna tapasztalatai, nemzetközi kapcsolatai, jóban van egész halivúddal... Magyar szürkeállomány, Világszinvonaú Stúdiók, ahol számos amerikai filmet is forgattak, Kormány támogatása, stb? Én sokkal többet vártam tőle amikor kinevezték... Jelenleg vajna tevékenysége egy államtitkár helyettes színvonalát sem éri el. Csak arról hallunk hogy megint hány száz milliót keresett valamivel...de nem csinál SEMMIT. Ez a lóláb nagyon kilóg és nagyon büdös.
haj rá
2016. március 11. 22:48
Hazaáruló szociól lett Jób-ikos muszlimseggnyalók vagytok ! Unoka megszopiztatva? Segg jövőt
Területvédő
2016. március 01. 00:35
Nem elfelejteni: 700 millióval támogatta ezt a förmedvényt a fideszes-kaszinós zsidó Andy Vajna által irányított filmalap. Minden, ami hazafiatlan, undorító, azokra százmilliók jutnak.
marko11
2016. március 01. 00:35
Szerintem meg korrekt. Nem emel piedesztálra sem kopaszokat, sem cigányokat, pláne nem politikusokat, városvezetőket. És a kisvárosi helyzetkép könnyen értelmezhető országos szinten is. Egyébként örvendek, hogy a kultúra szeretete apáról fiúra/leányra száll nálatok. (Remélem, nálunk is.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!