Crime scene: itt az új Kéknyúl-klip!

2015. november 18. 15:08

Új lemezzel jelentkezik a Premecz Mátyás vezette Kéknyúl: a Crowded Universe december 4-én jelenik meg, aznap be is mutatják élőben az Akváriumban, ahol még klipforgatás is lesz.

2015. november 18. 15:08

Premecz Mátyás a Lángoló Gitároknak elmondta: „Nem az első dalunk születik úgy, hogy például egy koncert előtt a beálláson hirtelen elkezdek egy banális, három hangos témát, amire szép lassan mindenki rászáll, kialakul egy groove, és ekkor valaki felsikolt: »Ezt vegyük fel!«  A Crime Scene ezen a nyáron, Veszprémben született meg, pont így. Persze ekkor még nem volt címe, és ez a laza James Bondot idéző hangulata is csak később alakult ki. A dal egy szerelmi afférról szól, ami bűnbe torkollik, de inkább hámozza ki mindenki magának, hogy neki miről szól.”  

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!