Daniel Craig vagyok, nagypofájú

2015. november 06. 17:20

Én néha hazudok. Sajnálom, most nekem kell elnézést kérni. Nem mindenben szoktam hazudni, elég egyenes figura vagyok. Interjú.

2015. november 06. 17:20
Daniel Craig

Tudsz esetleg biztosat mondani, hogy akkor most felvágod az ereidet, vagy visszatérsz még egyszer a Bond-szerepbe?

Biztosat nem tudok mondani. Tényleg. Azt veszem észre, hogy folyamatosan meg kell védeni magam egy olyan cikk miatt, ami annyit ért el, hogy egy bizonyos, programajánlókkal teli újság eladásait megnövelte.

Ebben a filmben viszont producer is voltál; gondolom, sokkal nagyobb érdekeltséged van ebben az egészben.

Tudom, hogy ki akarsz húzni belőlem egy választ, de nem fog menni, mert nincs erre válaszom. Mert még nem gondoltam rá, őszintén mondom. Abban a bizonyos cikkben egy nyolc hónapos forgatás után két nappal kérdeztek meg arról, hogy akarok-e még Bond lenni. Ajánlom mindenkinek, hogy ilyenkor próbáljon meg egy épkézláb választ adni. Akarok abban a pillanatban megint Bond-lenni? Abban a pillanatban inkább felvágtam volna az ereimet. Kibaszott röhejes volt az egész. De hát most egy ilyen korszakban élünk, az ember mond egy mondatot, az a mondat meg saját lábra kel. Le merem fogadni, hogy az emberek 99 százaléka, aki látta azt a mondatot, nem olvasta el a cikket. Ezt pedig sajnos nem tudom irányítani. Meg különben is: én is ember vagyok, meggondolhatom magam. Mind meg szoktuk gondolni magunkat. Naponta tízszer.

Elnézést, de muszáj megkérdeznem…

Még fel sem tetted a kérdést, de már elnézést kérsz?

Szóval legutóbb, a Skyfall idején azt mesélted, hogy még két filmed van hátra.

Én néha hazudok. Sajnálom, most nekem kell elnézést kérni. Nem mindenben szoktam hazudni, elég egyenes figura vagyok, de mindig előjön ez »a kérdés«. Én meg próbálom nem figyelembe venni.

Az őszinte válasz ez: nem tudom.”

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mohamed Vlagyimirovics Bronstejn
2015. november 15. 13:34
Ez kiafaszez?
digó
2015. november 11. 20:39
Te egy hülye mazochista köcsög vagy
Vlagyimir Iljics
2015. november 06. 23:35
Honnan tökből tudta volna biztosan előre, hogy hány filmje van hátra... a filmtörténelemben tucatszám volt már világsztár, aki közölte hogy na most visszavonul most nem lesz több stb... Brad Pitt, Tom Cruise, Bruce Willis, Sean Connery,Helen Hunt, Julianne Moore, Andie MacDowell, Anhony Hopkins, Susan Sarandon és hadd ne soroljam tovább, mert hosszú a lista, mind mind nyilatkoztak már ilyet, hogy már csak egy két film, már nem lesz több, vége stb.. aztán évtizedekkel később is ugyanúgy forgatnak tovább, nem tudnak mást csinálni, ehhez értenek, ez az életük, ez teszi boldoggá őket, ebben valósítják meg magukat, hiszen a pénz már rég nem számít nekik, nem motiválja őket.. Ettől még egyikük sem hazudós...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!