Káel Csaba tovább vezetheti a Müpát

2015. november 19. 13:30

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a szakmai bizottság javaslatának figyelembe vételével úgy döntött: a Művészetek Palotáját jelenlegi ügyvezetője vezetheti tovább az intézményt 2021-ig.

2015. november 19. 13:30

Káel Csaba, a Müpa Budapest – Művészetek Palotája Nonprofit Kft. jelenlegi ügyvezetője vezetheti tovább az intézményt 2021-ig – erről döntött Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a szakmai bizottság javaslatának figyelembe vételével. Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetője a jövő évi Budapesti Tavaszi Fesztiválról (BTF) szóló csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón gratulált Káel Csabának vezetői tisztsége meghosszabbításához.

 
Káel Csaba mandátuma 2016. március 17. napjától 2021. március 16-ig szól. A felkért szakmai bizottság – nyolc tag részvétele mellett – Káel Csaba pályázatát nyolc igen szavazattal egyhangúlag támogatottnak minősítette – olvasható a kormány.hu-ra november 17-én felkerült dokumentumban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!