Magyarul beszélő afgán menekült költözött be Kulka Jánoshoz – Velkám Májgrentsz!

2015. november 30. 13:37

A Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület kampányában Kulka János otthonában látta vendégül pár napra az Afganisztánból származó, hat éve Magyarországon élő Amint.

2015. november 30. 13:37

A Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület tapasztalatai szerint az utóbbi hónapokban érezhetően megnehezült azoknak az élete, akik hosszabb ideje itt élnek Magyarországon. Az egyesület ezért indított Velkám Májgrentsz! kampányával azt szeretné elérni, hogy olyan főbérlőket találjanak, akik szívesen adják ki lakásukat vagy szobájukat itt élő külföldieknek. A videósorozat első részben pár napra Kulka János látta vendégül otthonában az Afganisztánból származó, hat éve Magyarországon élő Amint.

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. február 19. 13:49
Tehát európa legnagyobb határon túl élő kisebbségének a magyarnak, az az életfeladatának vezérlőcsillaga, legfontosabb életcélja kell hogy legyen, hogy a saját gyerekei felnevelése helyett eltartson, "integráljon", keveredjen a 30 milliós afganisztánnal, a többszázmilliós közel keleti népekkel, és az 1 milliárdot meghaladó számú afrikával. Mert ha nem így lesz, akkor bankimun álmatlanul fog forgolódni.
írmag
2016. július 24. 13:29
A gender is hányinger volt, arról volt szó, hogy a genetikusan romlottakat gyógyítják és nem népszerűsítik. Már megint fejlődött tudomány?
balbako_
2016. március 16. 15:52
Még, ha nőt fogadott volna be egy hírhedt buzi, de így bepillanthattunk a szánalmas nemi életébe.
hartnesz
2016. március 06. 23:55
Kíváncsi lennék, hogy Gyurcsók menekültjei hány napot töltöttek nála....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!