Oscar-esélyes egy magyar animáció

2015. november 03. 12:16

A Saul fia mellett animációs rövidfilm kategóriában is drukkolhatunk a magyar filmeseknek, ugyanis Kreif Zsuzsanna és Zétényi Borbála Limbo-Limbo Travel című 16 perces filmje is bekerülhet az Oscar-mezőnybe.

2015. november 03. 12:16

Oscar-mezőnybe kerülhet animációs kategóriában Kreif Zsuzsanna és Zétényi Borbála Limbo-Limbo Travel című 16 perces filmje – írja a NOL. A rövidfilm korábban már díjat nyert a krakkói filmfesztiválon, ennek jogán kvalifikálta magát abba a hatvanas mezőnybe, amelyből a napokban választ ki az Amerikai Filmakadémia tízet, amelyek közül kikerül később az öt Oscar-jelölt.

 
A Limbo-Limbo Travel francia pénzből készült, francia producere volt, ráadásul már több fesztiválon is díjazták. Tövvek között a miskolci Cinefesten is, ahol a Dargay Attila-díjat kapta meg.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!