Szerda este rendet raknak az égben

2015. november 11. 13:23

Két friss, ropogós verseskötet is rendelkezésre áll az égben történő rendrakáshoz: az egyik Babiczky Tibor Kivilágított ég, a másik pedig Csider István Zoltán Rendrakás című munkája. Mindkettő a Magvető Kiadó gondozásában jelent meg és szerda este mutatják be őket a Gödör Klubban.

2015. november 11. 13:23

Ezen a szerdán ez lesz a program: rendet rakni valahogy az égben. Ehhez szerencsére két, frissen megjelent verseskötet is rendelkezésre áll. Az egyik könyv Babiczky Tibor Kivilágított ég, a másik pedig Csider István Zoltán Rendrakás című munkája. Mindkettő a Magvető Kiadó gondozásában jelent meg.

 
Tehát ma este 19 órától a budapesti Gödör Klubban (Király utca 8–10. / Central Passage) lesz mindazoknak, akik úgy érzik, van miért rendet rakni az égben. A szerzőket ráadásul Pion István és Simon Márton köszönti, laudálja, simogatja – esetleg gyalázza nyilvánosan. Az égben történő rendrakást pedig kérdéseivel Turi Tímea és Szegő János segíti a Magvető színeiben. Az este zenei hangulatáért az Amoeba zenekar felel, a belépés ingyenes.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!