Új Budapest kártyát kapnak a turisték

2015. november 06. 15:15

A téli turizmust erősítő promóciós kampány során a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ fejlesztésének köszönhetően az idén először a papír kivitelű online voucher helyébe plasztik kártya lép, a változás kényelmesebbé teszi a napi használatot.

2015. november 06. 15:15
A most induló téli szezon már a tizedik, amikor Magyarország legnagyobb szakmai összefogása, a Budapest Winter Invitation (BWI) kampány jelentkezik - hívta fel a figyelmet csütörtöki közleményében a BFTK. A kampányhoz az idén több mint 50 szálloda, valamint 8 szolgáltató csatlakozott. Céljuk Budapest téli szolgáltatásainak népszerűsítése, a vendégforgalom növelése és a látogatók tartózkodási idejének meghosszabbítása.
 

Ha a vendég a BWI keretében foglal szállást, a kampányban résztvevő szállodákba bejelentkezve, a recepción a szobakulccsal együtt kézbe kapja a BWI Budapest Cardot is. A turista a BWI alapcsomag kedvezményeihez egy egyszerű online aktiválással juthat hozzá, valamint feltöltheti a BWI Budapest Cardot az extra élménycsomag ingyenes szolgáltatásaival is. Az extra élménycsomag tulajdonosa tíz múzeumba ingyen mehet be, két ingyenes gyalogtúrán vehet részt, valamint ingyenesen veheti igénybe a tömegközlekedést. A Magyar Turizmus Zrt. korábbi közlése szerint a tavalyi, kilencedik BWI kampány mintegy 130 ezer vendégéjszakát hozott a fővárosnak, ami csaknem 6 százalékos növekedés az előző akció eredményéhez képest. 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!