Papírgyár az irodában

2015. december 08. 07:19

A Epson meglepő módon oldott meg a papírok vállalati újrahasznosítását, már az irodában elvégzi azt.

2015. december 08. 07:19
Chloe Olewitz

A PaperLab az A4-es lapokat (de minden egy irodában használt fajtával, tehát egy névjegykártáyval is elboldogul) rostokká darálja és darabolja, majd egy speciális kezelés által ismét egy használatra kész papírlapot kapunk belőlük. A mini papírgyár egy nagyobb szekrényhez hasonlít, el is fér az iroda egyik szegletében. Vízmentesen dolgozik és kb. 3 percet kell arra várni, hogy a hulladékból ismét az irodában használható papírlap legyen. Az Epson így a vállalatoknak egy egyszerű környezetbarát megoldást kínál, amit házhoz is szállít, mellékesen a legtöbb cég nem is kezeli megfelelően a papírhulladékot mint tudjuk. A PaperLab jövőre kerül kereskedelmi forgalmazásba, de sajnos az ára még ismeretlen. Mindenesetre KKV-k számára kihagyhatatlan, különösen, ha hosszútávra terveznek, hiszen költséghatékony egy a belső újrahasznosítás a papírköltés szempontjából.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!