Argentin fantasztikus történetek kiadására gyűjt a Galaktika

2016. január 08. 09:32

Közösségi finanszírozással adná ki a tizenkettedik Metagalaktikát a Galaktika: a gyűjteményes kötetben most argentin fantasztikus írók műveit jelentetné meg a lap. Még bő egy hónap van rá, hogy összegyűljön az ehhez szükséges három millió forint fele az Indiegogón.

2016. január 08. 09:32

Az argentin fantasztikus irodalom lesz a tizenkettedik Metagalaktika témája – feltéve, ha sikerül rá összegyűjteni a kiadáshoz szükséges pénz felét, azaz másfél millió forintot. Ezt írta a kiadó:

A Galaktikánál több évtizedes hagyomány, hogy a havonta megjelenő magazin és számos könyv mellett tematikus különkiadásokkal is szoktunk jelentkezni. Ezek egyike a MetaGalaktika-sorozat, amely az utóbbi években egy-egy ország fantasztikus irodalmának legjavát mutatta be.

Következő, 12. számunk témájának az argentin sci-fit szemeltük ki. Ha az elképzelésünk elég támogatóra talál, máris belevágunk, és elkészítjük legújabb különkiadásunkat! Segíts nekünk megjelentetni a 12-es MetaGalaktikát!

Az antológia megjelentetése 3 millió Ft-ba kerül, ennek a felére, azaz 1,5 millió Ft-ra kérünk támogatást (5400 USD). Minél többet sikerül összegyűjtenünk ebből az összegből, annál biztosabbra mehetünk, hogy a kötetet érdemes kiadni. Támogatóink természetesen többet kapnak cserébe, mint azok, akik csak egyszerűen a megjelenés után megvásárolják a kiadványt.

A bronz-fokozatú támogatóknak a neve lesz feltüntetve a kötetben; az ezüst fokozatú támogatók meg is kapják az antológiát; az arany fokozatért már egy Galaktika-póló is jár; a platina-szintű támogatás mellé pedig egy egyéves Galaktika Baráti Kör tagság – ami a gyakorlatban egy külön tagoknak kiadott könyvet és általában 30% kedvezményt jelent a kiadványokra.

Itt lehet támogatni a kiadványt: eddig 192 dollár gyűlt össze. Ha minden argentin fantasztikus író legalább megközelítőleg olyan jó, mint az Elágazó ösvények kertjét, vagy a Tlön, Uqbar, Orbis Tertiust jegyző Jorge Luis Borges, akkor máris megéri a támogatás.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!