Ebben a finn tejreklámban szerepelt utoljára Lemmy

2016. január 10. 11:57

Egy finn tejreklám volt az egyik utolsó olyan forgatás, amelyen részt vett Lemmy, a Motörhead frontembere, aki pár éve sörreklámban is szerepelt.

2016. január 10. 11:57

 Január 7-én tette közzé a finn Valio cég azt a videót, amely egy hónapja készült, mint a cég egy régi reklámjának remake-je. A jelenetben Lemmy Kilmister, a Motörhead decemberben elhunyt, szombat este örök nyugalomra helyezett frontembere reklámozza a tejet. A tervezett reklámfilm nem valósult meg a zenész halála miatt, de egy Lemmy-s felvételt mégis közzétettek belőle. Lemmytől nem állt távol, hogy reklámokban szerepeljen, habár a tejivás nem tartozott épp a profiljába. Egy pár évvel ezelőtti híres szereplése a Kronenburg sörreklámja volt, amiben akusztikus verzióban játssza a kocsmazenekarrá vedlett Motörhead az Ace of Spadest. Lemmy pedig szájharmonikázik.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2016. február 28. 21:16
Lemmy azt mondja, hogy: "Én soha nem iszok tejet és nem is fogok...te seggfej." ami arra utal, hogy már akkor tudták, hogy mire megjelenik, már meghal..
*ufó*
2016. január 15. 19:32
ZZ TOP - Beer Drinkers and Hellraisers - 1980 *re-upload https://www.youtube.com/watch?v=KXswale5Kss
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!