Így köszönte meg Nemes Jeles László a Golden Globe-ot

2016. január 11. 04:25

„Számomra a holokauszt az idők során egy emberi arccá vált. Ne felejtsük el ezt az arcot.” – ezekkel a szavakkal zárta rövid beszédét Nemes Jeles László, a legjobb idegennyelvű film Arany Glóbuszát kiérdemlő Saul fia rendezője.

2016. január 11. 04:25

Nemes Jeles László az egész stábnak, köztük pedig kiemelten a film főszereplőjének, Röhrig Gézának ajánlotta az elismerést. Magyar film először nyert Golden Globe-ot a díj 73 éves története során.

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Knerten
2016. augusztus 10. 21:11
A múltkor valaki itt kérdezte tőlem, hogy értem azt, hogy egymásnak osztogatnak díjakat. Neki üzzeném: hát így.
Knerten
2016. augusztus 10. 21:11
*üzenném
memocrat
2016. március 03. 15:29
Az angolsága nem pocsék. Amerikai akcentussal szépen beszél. Hungarian National Film Fund szebb lett volna? A magyar szó benne volt, Magyarországot is említették. Megilletődött volt, nem kioktató, felsorolt mindenkit, akinek köszönte, és senkit sem emelt ki. Az igazsághoz ez hozzátartozik. Örülhetnénk a sikernek szőrszálhasogatás és zsidózás helyett?
pubi
2016. március 03. 15:28
Cuncika, nem véletlenül említettem a Sony-t. :) Első hallásra, a pocsék angolság miatt elsikkadt a figyelmem a Hangériön Film Fand fölött (Egyébként nem ez a rendes neve...), másodszorra meg még korán volt meghallgatni. Most megtettem. Szóval nem csak a Sony-nak köszönte meg "fiatal" rendezőnk. :) Mea culpa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!